Rólunk

Egy kis történelem:

A Cseh anyacég 2006-ben kezdte meg importját és értékesitését Európában, és lett kizárólagos importőre a világ legnagyobb rollergyártójának. A kezdetekkor, a Cseh cég a forgalmazást az amerikai X-Treme scooters rollerrel kezdte meg. 2009-ben úgy döntöttek, hogy létrehozzák a saját márkájú cseh Nitro Scooters Roller családot, és ezt az eredeti Dél afrikai tervező irányitásával közösen fejlesztik, bővítik a választékot. A fejlesztés és Innováció részeként mára nőtt a minőség, sok technikai újítás jellemzi ezt a márkát.

Európában egyedülállóként 2+1 év garanciát kínálunk termékeinkre, ami nem véletlen...mivel nagyon ritkán hibásodik meg..:)

Sajnos jellemző az EURÓPAI piacra az, hogy sok másolatot értékesitenek egyes kereskedők, akik jönnek mennek, megszűnnek, aztán a vásárlók nem tudják érvényesiteni a garanciális jogaikat, nem jutnak alkatrészekhez.

 


Mi szinte minden évben új típusokkal bővitjük a választékunkat, elsőként fejlesztjük és forgalmazzuk a modelleket, amelyeket aztán álltalában 1 éves csúszással másolnak le más alkatrészekből más gyárak!

A NITRO SCOOTERS HUNGARY jelenleg magyaországon kivül ANGLIÁBAN és HORVÁT országban látja el a teljeskörű Eladási és márkaképviseleti jogot !

A Cseh anya Cégünk mára Európa legnagyobb importőrévé nőtte ki magát! Természetesen folyamatos , alkatrészellátás jellemzi a céget a Prágai központban több tízezer darabos teljeskörű alkatrészraktár segít kiszolgálni az igényeket .

NAGYON FONTOS! Csak saját márkánkhoz biztosítjuk a teljeskörű alkatrészellátást, garanciális időn belül és azután túl is! más importból behozott nem eredeti Nitroscooters rollerekhez NEM ADUNK EL ALKATRÉSZT!

Mára 8 országban Nitro scooters jelen...Cseh országon kívül Szlovákiában, Magyarországon, Ausztriában, Németországban, Romániában, ANGLIA és HORVÁT ország.


Minőség-ellenőrzés

Annak ellenére, hogy folyamatosan nő a gyártás minősége , mi minden egyes darabot átvizsgálunk és beállítunk . Mind az elektromos, mind a benzines modelleknél egy teljeskörű beállítás zajlik eladás előtt, vásárlás után a rollerek azonnal használhatóak. A végeredmény egy professzionális beállítás és használhatóság, legnagyobb figyelmet a biztonságra fókuszálva adjuk át a beállított rollereket.

7 éve a piacon vagyunk, becsületesen, tisztességesen látjuk el a feladatunkat, fontos, hogy bízzanak bennünk az ügyfeleink, és e szerint tesszük a dolgunkat!

Kellemes időtöltés kívánunk a böngészéshez !

 

Bencsik Attila
Nitro scooters Rollerek

www.nitroscooters.hu