Szervíz

 

Szerviz Szolgáltatás

Cégünk garanciális és nem garanciális szerviz szolgáltatása CSAK  a NITROSCOOTERS ROLLEREKRE vonatkozik!

 

Alkatrészek rendeléskor, meg kell adni a sorozatszámot a GARANCIA FÜZET utolsó oldalán található, vagy ha elveszett, vagy megrongálódott, akkor a fotót a termékről, mindenképen a gyári számról is fotózva!

 

Kizárólag előzetes egyeztetés után várjuk a  kedves vásárlóinkat, szervizre, más tipusokat  és klónokat nem szervizelünk !

 

NAGYON FONTOS!  Ha nagyon mocskos, szennyezett a roller, akkor nem javítjuk! Kérjük, szervizbe normális tiszta állapotban hozzák járművüket!

Amennyiben postán küldik a Rollert, kérjük a sérülése megelőzésének érdekében gondosan csomagolják be, mert megsérül! Szereljék le a légszűrőt, hátsó sárvédőt, és az ülést illetve annak rúdját, kérjük, ne küldjék el nekünk!

 

Pontosan írják le a hibát, mit tapasztalnak, Az elérhetőségüket is, névvel, címmel, telefonszámmal, és helyezzék bele a csomagba.

 

A szervizelés elkészültével felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük az átvétel idejét, módját, és az összes részletet.

 

A Rollerek nagyon ritkán hibásodnak meg, amennyiben mégis előfordul, akkor a garanciás rollereket a telephelyünkön szervizeljük, Pécs 7630, Engel J. U.1/B sz. alatt.

 

Címünkre történő oda-vissza szállítás költsége, minden esetben a vásárlót terheli!

 

Garanciális javítás csak abban az esetben érvényesíthető, ha az eredeti /nem másolat/ garancia tanúsítvány rendelkezésre áll, gyári számmal és az bemutatásra kerül!

 

Nem garanciális szerviz szolgáltatásunk csak tőlünk vásárolt Nitroscooters Rollerekre érvényes, NEM SZERVIZELÜNK KLÓNOKAT ! HAMISITVÁNYOKAT, Más tipusokat!

 

Szervizdíjunk:  3000 Ft / Megkezdett óra, az alkatrészek pontos áráról pedig teljes körű információ található az ALKATRÉSZEKmenü pont alatt .