Szervíz

Szerviz Szolgáltatás

Cégünk garanciális és nem garanciális szerviz szolgáltatása CSAK  a NITROSCOOTERS ROLLEREKRE vonatkozik!

Alkatrészek rendeléskor, meg kell adni a sorozatszámot a GARANCIA FÜZET utolsó oldalán található, vagy ha elveszett, vagy megrongálódott, akkor a fotót a termékről, mindenképen a gyári számról is fotózva! 

Más tipusokat és klónokat nem szervizelünk!

NAGYON FONTOS! 

Ha nagyon mocskos, szennyezett a roller, akkor nem javítjuk! Kérjük, szervizbe normális tiszta állapotban hozzák járművüket!

Amennyiben postán küldik a Rollert, kérjük a sérülése megelőzésének érdekében gondosan csomagolják be, mert megsérül! Szereljék le a légszűrőt, hátsó sárvédőt, és az ülést illetve annak rúdját, kérjük, ne küldjék el nekünk!

Pontosan írják le a hibát, mit tapasztalnak, Az elérhetőségüket is, névvel, címmel, telefonszámmal, és helyezzék bele a csomagba.

A szervizelés elkészültével felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük az átvétel idejét, módját, és az összes részletet.

A Rollerek nagyon ritkán hibásodnak meg, amennyiben mégis előfordul, akkor a garanciás rollereket a telephelyünkön szervizeljük:

Pécsett, megbeszélt időpontban!

Címünkre történő oda-vissza szállítás költsége, minden esetben a vásárlót terheli!

Garanciális javítás csak abban az esetben érvényesíthető, ha az eredeti /nem másolat/ garancia tanúsítvány rendelkezésre áll, gyári számmal és az bemutatásra kerül!

Nem garanciális szerviz szolgáltatásunk csak tőlünk vásárolt Nitro Scooters Rollerekre érvényes, NEM SZERVIZELÜNK KLÓNOKAT, HAMISITVÁNYOKAT, más tipusokat!

Szervizdíjunk:
6.000 Ft
/ Megkezdett óra, az alkatrészek pontos áráról pedig teljes körű információ található az ALKATRÉSZEK menü pont alatt.

 

Nyitvatartás/Telefon: Mi webshop vagyunk, nincs nyitvatartásunk elérhető időpontunk lehetséges, megbeszélést követően !
Csak kizárólag előre egyeztetett időpontban! H-P-09-12-óráig.